Įdarytos bulvės su vištienos faršu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, faršas, 500 gramų
- Bulvės, 6 vienetai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Morkos, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Fermentinis sūris, 200 gramų
- Druska
- Pipirai
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Nuskustas bulves perpjauti (išilgai) pusiau ir šaukštu išskobti jų vidų, paliekant 5-8 mm storio kraštus - "geldeles". Į faršą sudėti smulkintą svogūną, morką, kiaušinį, prieskonius, druską, pipirus pagal skonį ir viską gerai išminkyti. Paruoštu faršu įdaryti bulvių "geldeles". Jas sudėti į aliejumi išteptą skardą ir kepti 200 laipsnių karščio orkaitėje apie 1 val. kol bulvė bus minkšta. Baigus kepti, geldelių viršų apibarstyti fermentiniu sūriu ir 5 min palaikyti karštoje orkaitėje kol sūris išsilydys. Skanaus!
» Rašyti komentarą