Įdarytos bulvės su vištienos faršu

Įdarytos bulvės su vištienos faršu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, faršas, 500 gramų
  • Bulvės, 6 vienetai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Fermentinis sūris, 200 gramų
  • Druska
  • Pipirai
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

Nuskustas bulves perpjauti (išilgai) pusiau ir šaukštu išskobti jų vidų, paliekant 5-8 mm storio kraštus - "geldeles". Į faršą sudėti smulkintą svogūną, morką, kiaušinį, prieskonius, druską, pipirus pagal skonį ir viską gerai išminkyti. Paruoštu faršu įdaryti bulvių "geldeles". Jas sudėti į aliejumi išteptą skardą ir kepti 200 laipsnių karščio orkaitėje apie 1 val. kol bulvė bus minkšta. Baigus kepti, geldelių viršų apibarstyti fermentiniu sūriu ir 5 min palaikyti karštoje orkaitėje kol sūris išsilydys. Skanaus!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą