Įdarytos kriaušės drebučiuose
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vanduo, 3 stiklinės
- Želatina, 1 valgomasis šaukštas
- Cukraus pudra, 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Kriaušės, 6 vienetai
- Varškė, 200 gramų
- Grietinė, 0.5 stiklinės
- Razinos, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Varškė ištrinama, sumaišoma su cukraus pudra, grietine ir razinomis. Kriaušės, perpjautos pusiau (išėmus sėklalizdžius), išverdamos sirupe iš vandens ir pusės stiklinės cukraus. Išimtos kriaušės gražiai sudedamos į desertui skirtą indą ir pridedamos varškės įdaro. Kriaušių nuoviras, į jį supylus išbrinkinta želatiną (be drumzlių), užpilamas ant kriaušių, kad sustingtų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai