Įdarytos kriaušės drebučiuose

Įdarytos kriaušės drebučiuose
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vanduo, 3 stiklinės
  • Želatina, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukraus pudra, 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 0.5 stiklinės
  • Kriaušės, 6 vienetai
  • Varškė, 200 gramų
  • Grietinė, 0.5 stiklinės
  • Razinos, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Varškė ištrinama, sumaišoma su cukraus pudra, grietine ir razinomis. Kriaušės, perpjautos pusiau (išėmus sėklalizdžius), išverdamos sirupe iš vandens ir pusės stiklinės cukraus. Išimtos kriaušės gražiai sudedamos į desertui skirtą indą ir pridedamos varškės įdaro. Kriaušių nuoviras, į jį supylus išbrinkinta želatiną (be drumzlių), užpilamas ant kriaušių, kad sustingtų.

» Rašyti komentarą
» Komentarai