Įdarytos paprikos

Įdarytos paprikos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mėsa, malta, 200 mililitrų
  • Pupelės, raudonosios, 425 mililitrai
  • Paprika, 3 vienetai
  • Vanduo, 0.37 mililitro
  • Sūris, fermentinis, 100 mililitrų
  • Ruošinys,  „MAGGI Idea... Spaghetti Bolognese“, 1 pakelis
  • Saulėgrąžų aliejus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Keptuvėje apkepinkite mėsą su saulėgrąžų aliejumi.

  2. „MAGGI Idea… Spaghetti Bolognese“ sumaišykite su 250 ml vandens ir supilkite į mėsą. Viską patroškinkite keletą minučių.

  3. Tuomet į mėsą sudėkite nusausintas raudonąsias pupeles ir viską išmaišykite.

  4. Paprikas perpjaukyte per pusę ir išvalykite nuo sėklų.

  5. Į troškintą mėsą sudėkite tarkuotą sūrį, išmaišykite ir pripildykite šiuo mišinių paprikas.

  6. Į paruoštą indą supilkite 120 ml vandens, palaukite kol užvirs ir jame ištirpinkite „Maggi“ daržovių sultinio kubelį. Į paruoštą sultinį sudėkite įdarytas paprikas. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių, maždaug 30 min.

Porcijų skaičius: 4
» Rašyti komentarą
» Komentarai
rasazelviene
2015-10-11 15:39
Labai.pstiko