Įdarytos paprikos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Mėsa, malta, 200 mililitrų
- Pupelės, raudonosios, 425 mililitrai
- Paprika, 3 vienetai
- Vanduo, 0.37 mililitro
- Sūris, fermentinis, 100 mililitrų
- Ruošinys, „MAGGI Idea... Spaghetti Bolognese“, 1 pakelis
- Saulėgrąžų aliejus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Keptuvėje apkepinkite mėsą su saulėgrąžų aliejumi.
„MAGGI Idea… Spaghetti Bolognese“ sumaišykite su 250 ml vandens ir supilkite į mėsą. Viską patroškinkite keletą minučių.
Tuomet į mėsą sudėkite nusausintas raudonąsias pupeles ir viską išmaišykite.
Paprikas perpjaukyte per pusę ir išvalykite nuo sėklų.
Į troškintą mėsą sudėkite tarkuotą sūrį, išmaišykite ir pripildykite šiuo mišinių paprikas.
Į paruoštą indą supilkite 120 ml vandens, palaukite kol užvirs ir jame ištirpinkite „Maggi“ daržovių sultinio kubelį. Į paruoštą sultinį sudėkite įdarytas paprikas. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių, maždaug 30 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-10-11 15:39