Įdarytos pievagrybių kepurėlės

Įdarytos pievagrybių kepurėlės
Idarytos pievagrybiu kepureles su varske, pelesiniu suriu ir garstyciomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pievagrybiai, 400 gramų
  • Varškė, 200 gramų
  • Pelėsinis sūris, 100 gramų
  • Petražolės, 1 sauja
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Garstyčios, 1 arbatinis šaukštelis
  • Dižono garstyčios
Gaminimo instrukcija:
  1. Pievagrybių vidinę pusę ištepkite garstyčiomis.

  2. Varškę, pelėsinį sūrį dėkite į dubenį ir sutrinkite šakute, įtarkuokite česnako, berkite susmulkintas petražoles, druską, pipirus, viską gerai išmaišykite.

  3. Gauta mase įdarykite pievagrybių kepurėles.

  4. Kepkite orkaitėje 15-20 min.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: aurulis
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rūta
2019-03-15 12:31
Kokioje temperatūroje kepti?