Įdarytos pievagrybių kepurėlės
Idarytos pievagrybiu kepureles su varske, pelesiniu suriu ir garstyciomis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pievagrybiai, 400 gramų
- Varškė, 200 gramų
- Pelėsinis sūris, 100 gramų
- Petražolės, 1 sauja
- Česnakas, 2 skiltelės
- Garstyčios, 1 arbatinis šaukštelis
- Dižono garstyčios
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Pievagrybių vidinę pusę ištepkite garstyčiomis.
Varškę, pelėsinį sūrį dėkite į dubenį ir sutrinkite šakute, įtarkuokite česnako, berkite susmulkintas petražoles, druską, pipirus, viską gerai išmaišykite.
Gauta mase įdarykite pievagrybių kepurėles.
Kepkite orkaitėje 15-20 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-03-15 12:31