Ikrų užkandėlė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Salotos, 2 vienetai
- Ikrai, (1 dėžutė raudonųjų ikrų), 200 gramų
- Grietinėlė, 35%, 35 proc. riebumo, 200 gramų
- Tešla, mielinės tešlos „šaukšteliai“, kepti, 13 vienetų
Gaminimo instrukcija:
Pirmiausia nuplauname salotų lapus ir paliekame juos džiūti. Kai jie nudžiūsta sudedame į didelę lėkštę.
Ikrus reikia nuplauti tekančiu vandeniu, sietelyje, ir palikti nuvarvėti. Po to iškepame iš mielinės tešlos „šaukštelius“ ar sluoksniuotos tešlos krepšeliu. Kai atvėsta „šaukštukai“ į juos dedame gerai išmaišytą grietinėlę, ant viršaus ikrus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai