Ilgas batonas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Mielės, sausos, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kvietiniai miltai, 500 gramų
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas, 40 gramų
- Vanduo, 250 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Visus ingredientus sumaišome ir minkome tešlą, kuri neliptų prie rankų. Ją paliekame padvigubėti šiltoje vietoje.
Dar kartą perminkome tešlą ir formuojame batonus du ar tris, kaip jums geriau. Juos dedame į kepimo skardą, pateptą aliejumi. Viršų įpjauname ir dar paliekame pakilti.
Prieš kepimą aptepame kiaušinio plakiniu. Kepame 180 C laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos. Iškepusius batonus taip pat aptepti kiaušinio plakiniu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-08-15 19:12