Įmantri vištienos sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pipirai, juodieji
- Vištiena, filė, 500 gramų
- Žirniai, žalieji šaldyti, 200 gramų
- Pievagrybiai, 160 gramų
- Kukurūzai, miltai, 30 gramų
- Sultinys, 2 litrai
- Svogūnai, 140 gramų
- Česnakas, 3 skiltelės
- Sojos padažas, 100 mililitrų
- Sezamų aliejus, 80 mililitrų
- Makaronai, 200 gramų
- Imbieras, padažas, 30 mililitrų
- Degtinė, 50 mililitrų
- Druska
- Citrinžolė
Gaminimo instrukcija:
Vištieną supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname druska ir juodaisiais pipirais, apibarstome kukurūzų miltais ir pakepiname sezamo aliejuje. Įdedame supjaustytą svogūną, pievagrybių, prieskonių ir kapotą česnaką. Įpilame degtinės, sultinio ir sojos padažo. Citrinos žolę perpjauname ir sudedame į sriubą. Verdame ant mažos ugnies. Daržovėms suminkštėjus, suberiame makaronus ir žaliuosius žirnelius. Užverdame ir galų gale pagardiname imbieriniu padažu, druska ir juodaisiais pipirais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai