Imbieriniai biscotti

Imbieriniai biscotti
Itališki traškūs sausainiai. Apie 40 sausainių.
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aliejus, 100 mililitrų
  • „Dansukker“ cukraus milteliai, 120 gramų
  • „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile, 1 valgomasis šaukštas
  • Dansukker cukrus Farinas, 70 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 420 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 valgomasis šaukštas
  • Imbieras, maltas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Cinamonas, maltas, 2 žiupsneliai
  • Gvazdikėliai, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Muskatas, maltas ( 4 šaukštai meduolių prieskonių), 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:

Sumaišykite aliejų, cukraus miltelius, cukrų ir kiaušinius dubenyje. Kitame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, imbierus, cinamoną, gvazdikėlius ir muskatus. Visus sausus produktus įmaišykite į kiaušinių mišinį. Padalykite tešlą perpus ir iškočiokite į pailgus ritinėlius. Padėkite ritinėlius ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir šiek tiek suplokite. Kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 175 °C 20 minučių. Tada išimkite iš orkaitės ir palikite atvėsti maždaug 10 minučių. Supjaustykite tešlą įstrižai 2 cm storio riekelėmis. Sudėkite jas atgal į kepimo skardą ir kepkite dar 5–7 minutes. Išjunkite orkaitę ir leiskite sausainiams džiūti apie 2 valandas.

Porcijų skaičius: 40
Receptą atsiuntė: Dan Sukker
» Rašyti komentarą
» Komentarai