Imbieriniai biscotti
Itališki traškūs sausainiai.
Apie 40 sausainių.
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aliejus, 100 mililitrų
- „Dansukker“ cukraus milteliai, 120 gramų
- „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile, 1 valgomasis šaukštas
- Dansukker cukrus Farinas, 70 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 420 gramų
- Kepimo milteliai, 1 valgomasis šaukštas
- Imbieras, maltas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Cinamonas, maltas, 2 žiupsneliai
- Gvazdikėliai, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
- Muskatas, maltas ( 4 šaukštai meduolių prieskonių), 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 40
Sumaišykite aliejų, cukraus miltelius, cukrų ir kiaušinius dubenyje. Kitame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, imbierus, cinamoną, gvazdikėlius ir muskatus. Visus sausus produktus įmaišykite į kiaušinių mišinį. Padalykite tešlą perpus ir iškočiokite į pailgus ritinėlius. Padėkite ritinėlius ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir šiek tiek suplokite. Kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 175 °C 20 minučių. Tada išimkite iš orkaitės ir palikite atvėsti maždaug 10 minučių. Supjaustykite tešlą įstrižai 2 cm storio riekelėmis. Sudėkite jas atgal į kepimo skardą ir kepkite dar 5–7 minutes. Išjunkite orkaitę ir leiskite sausainiams džiūti apie 2 valandas.
» Rašyti komentarą
» Komentarai