Imbieriniai blyneliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 210 gramų
- „Dansukker“ cukranendrių cukrus „Demerara“ , 60 gramų
- Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Soda, valgomoji, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Imbieras, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
- Muskatas, maltas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Gvazdikėliai, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Vanduo, 100 mililitrų
- Dansukker cukrus Farinas, 70 gramų
- Kava, atvėsusi, plikyta, 100 mililitrų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Sviestas, lydytas, 4 valgomieji šaukštai
- Citrinos, (šviežiai spaustos sultys), 1 valgomasis šaukštas
- Aliejus, arba sviestas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Suberkite miltus, cukrų „Demerara“, kepimo miltelius, sodą, druską ir prieskonius į dubenį.
Suplakite vandenį, cukrų „Farinas“, kavą, kiaušinius, sviestą ir citrinų sultis. Supilkite sausus produktus ir gerai išplakite. Palikite 15 minučių (mišinys sutirštės). Ištepkite keptuvę aliejumi ar sviestu, pilkite nedidelį kiekį mišinio ir kepkite blynus. Kepkite ant vidutinės ugnies kiekvieną pusę 1–2 minutes arba kol pagels. Patarimas: tiekite su šviesiu sirupu ir trupučiu plaktos grietinėlės.
» Rašyti komentarą
» Komentarai