Imbieriniai irisai su migdolais

Imbieriniai irisai su migdolais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Imbieras, Santa Maria, maltas, 1 valgomasis šaukštas
  • Sirupas, 200 mililitrų
  • Grietinėlė, 35%, 35% riebumo, 200 mililitrų
  • Cukrus, 200 mililitrų
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Migdolai, drožlės, 50 gramų
  • Druska, dribsniai
Gaminimo instrukcija:

Grietinėlę sumaišykite su sirupu ir cukrumi. Kaitinkite šią masę puode ~20 minučių, nuolat maišydami.
Norėdami įsitikinti, kad irisai paruošti, įlašinkite lašelį masės į šaltą vandenį, palaukite 10 sekundžių, ir išėmę iš vandens paragaukite, ar konsistencija yra tinkama. Jei ji tokia, nuimkite puodą nuo viryklės - masė paruošta.
Į ją sudėkite sviestą, migdolus, prieskonius. Padalinkite masę į nedidelius popierinius krepšelius.
Atvėsinkite laikydami šaldytuve. Prieš ragaudami, papuoškite druskos dribsniais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai