Imbieriniai irisai su migdolais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Imbieras, Santa Maria, maltas, 1 valgomasis šaukštas
- Sirupas, 200 mililitrų
- Grietinėlė, 35%, 35% riebumo, 200 mililitrų
- Cukrus, 200 mililitrų
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Migdolai, drožlės, 50 gramų
- Druska, dribsniai
Gaminimo instrukcija:
Grietinėlę sumaišykite su sirupu ir cukrumi. Kaitinkite šią masę puode ~20 minučių, nuolat maišydami.
Norėdami įsitikinti, kad irisai paruošti, įlašinkite lašelį masės į šaltą vandenį, palaukite 10 sekundžių, ir išėmę iš vandens paragaukite, ar konsistencija yra tinkama. Jei ji tokia, nuimkite puodą nuo viryklės - masė paruošta.
Į ją sudėkite sviestą, migdolus, prieskonius. Padalinkite masę į nedidelius popierinius krepšelius.
Atvėsinkite laikydami šaldytuve. Prieš ragaudami, papuoškite druskos dribsniais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai