Imbieriniai keksiukai
Kviečiam Kalėdinę nuotaiką į namus :)
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, 200 gramų
- Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Maltas imbieras, 1 arbatinis šaukštelis
- Cinamonas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Prieskoniai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Cukrus, 300 gramų
- Kefyras, 250 mililitrų
- Sviestas, 125 gramai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C laipsnių. Į specialų keksų kepimo indą įklokite popierinius keksiukų indelius.
Inde sumaišykite miltus, kepimo miltelius, prieskonius. Kitame inde išplakite kiaušinius su cukrumi, kartu sumaišykite kefyrą ir ištirpdytą sviestą. Supilkite skystą turinį į miltų mišinį, atsargiai išmaišykite, kad neliktų gumulų.
Dideliu šaukštu krėskite tešlą į indelius, paskirstykite ją po lygiai ir kepkite apie 18–20 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai