Imbieriniai keksiukai

Imbieriniai keksiukai
Kviečiam Kalėdinę nuotaiką į namus :)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 200 gramų
  • Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Maltas imbieras, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cinamonas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Prieskoniai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Cukrus, 300 gramų
  • Kefyras, 250 mililitrų
  • Sviestas, 125 gramai
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C laipsnių. Į specialų keksų kepimo indą įklokite popierinius keksiukų indelius.

  2. Inde sumaišykite miltus, kepimo miltelius, prieskonius. Kitame inde išplakite kiaušinius su cukrumi, kartu sumaišykite kefyrą ir ištirpdytą sviestą. Supilkite skystą turinį į miltų mišinį, atsargiai išmaišykite, kad neliktų gumulų.

  3. Dideliu šaukštu krėskite tešlą į indelius, paskirstykite ją po lygiai ir kepkite apie 18–20 minučių.

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Dalė
» Rašyti komentarą