Indiška sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aviena, 400 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Žalumynai
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Vanduo, 1 litras
- Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
- Imbieras, geltonasis, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Svogūnas smulkiai supjaustomas ir truputį pakepinamas aliejuje. Įberiama imbiero miltelių ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Smulkiai supjaustyti žalumynai ir gana dideliais gabalais supjaustyta mėsa pasūdoma ir kartu su lauro lapeliu apkepinama keptuvėje. Po to visi produktai sudedami į puodą, užpilami vandeniu ir 2 val. troškinami ant mažos ugnies, kol nugaruoja pusė sultinio. Tuomet sultinys perkošiamas per sietą, supilamos citrinos sultys ir grietinė ir vėl sudedama mėsa. Sriuba paduodama valgyti su biria ryžių koše.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-09-07 13:17
skanu k:
Mm.. o Skanumėlis
Mm.. o Skanumėlis
2009-06-16 12:15
labai skanu
2011-06-17 12:33