Indiška sriuba

Indiška sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aviena, 400 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Žalumynai
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Vanduo, 1 litras
  • Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
  • Imbieras, geltonasis, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Svogūnas smulkiai supjaustomas ir truputį pakepinamas aliejuje. Įberiama imbiero miltelių ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Smulkiai supjaustyti žalumynai ir gana dideliais gabalais supjaustyta mėsa pasūdoma ir kartu su lauro lapeliu apkepinama keptuvėje. Po to visi produktai sudedami į puodą, užpilami vandeniu ir 2 val. troškinami ant mažos ugnies, kol nugaruoja pusė sultinio. Tuomet sultinys perkošiamas per sietą, supilamos citrinos sultys ir grietinė ir vėl sudedama mėsa. Sriuba paduodama valgyti su biria ryžių koše.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Iveta Lebara
2011-06-17 12:33
skanu
robert
2010-09-07 13:17
skanu k:
Mm.. o Skanumėlis
lissa
2009-06-16 12:15
labai skanu