Indiška vištiena visai šeimai
- Alyvuogių aliejus
- Vištiena, supjaustyta gabalais, 1 vienetas
- Svogūnai, dideli, 2 vienetai
- Pomidorai, 3 vienetai
- Bulvės, 3 vienetai
- Česnakas, 4 skiltelės
- Druska
- Paprika, pudra, 0.2 arbatinio šaukštelio
- Aitrioji paprika, 2 vienetai
Papildomai reiks:
Imbiero gabaliukas arba imbieras (dzindzia) konservuotas
Korianda skoniui pagerint arba korianda konservuota
Turmeric pudros 2 šaukšteliai
Masala pudra šaukštelis
Gaminti puode arba gilioj keptuvėj. Į puodą įpilti alyvuogių aliejaus, bet tik ant dugno, kad svogūnai keptų, smulkiai supjaustyt svogūną ir subert į keptuvę kept ant mažos ugnies, kol svogūnai bus auksiniai. Įdėt susmulkintą čili ar tik ant galo šaukštelio čili pudros, įdėt džindžią (neaiškus ingredientas – red. pastaba), įdėt druską, pusę šaukštelio paprikos pudros, susmulkintus česnakus arba česnakų tyrelės porą šaukštelių, „Turmeric“ pudros arbatinį šaukštelį ir pusę arbatinio šaukštelio „Garam masala“ pudros, viską gerai išmaišyti. Įdėkit vištienos gabaliukus be odos i puodą, viską gerai išmaišyti ir uždengus ant nedidelės ugnies tušinti. Tušint reikia apie valandą, tada sudėti susmulkintus pomidorus ar konservuotus pomidorus, išmaišyti viską ir sudėt supjaustytas bulves. Bulves supjaustykit kaip jums patinka. Uždengti ir tušint kol bulvės bus minkštos, tada įdėt susmulkintą koriandą arba koriandos pastą. Reikėtų įpilt truputį vandens, kad nepridegtų. Maistas bus paruoštas per 2 val. patiekti su ryžiais ar pita duona. Skanaus!
2010-06-18 14:29
2010-04-09 11:52
2009-09-09 20:23
2009-09-09 18:43
2010-10-01 19:43