Indiška vištiena visai šeimai

Indiška vištiena visai šeimai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Alyvuogių aliejus
  • Vištiena, supjaustyta gabalais, 1 vienetas
  • Svogūnai, dideli, 2 vienetai
  • Pomidorai, 3 vienetai
  • Bulvės, 3 vienetai
  • Česnakas, 4 skiltelės
  • Druska
  • Paprika, pudra, 0.2 arbatinio šaukštelio
  • Aitrioji paprika, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Papildomai reiks:

Imbiero gabaliukas arba imbieras (dzindzia) konservuotas
Korianda skoniui pagerint arba korianda konservuota
Turmeric pudros 2 šaukšteliai
Masala pudra šaukštelis


Gaminti puode arba gilioj keptuvėj. Į puodą įpilti alyvuogių aliejaus, bet tik ant dugno, kad svogūnai keptų, smulkiai supjaustyt svogūną ir subert į keptuvę kept ant mažos ugnies, kol svogūnai bus auksiniai. Įdėt susmulkintą čili ar tik ant galo šaukštelio čili pudros, įdėt džindžią (neaiškus ingredientas – red. pastaba), įdėt druską, pusę šaukštelio paprikos pudros, susmulkintus česnakus arba česnakų tyrelės porą šaukštelių, „Turmeric“ pudros arbatinį šaukštelį ir pusę arbatinio šaukštelio „Garam masala“ pudros, viską gerai išmaišyti. Įdėkit vištienos gabaliukus be odos i puodą, viską gerai išmaišyti ir uždengus ant nedidelės ugnies tušinti. Tušint reikia apie valandą, tada sudėti susmulkintus pomidorus ar konservuotus pomidorus, išmaišyti viską ir sudėt supjaustytas bulves. Bulves supjaustykit kaip jums patinka. Uždengti ir tušint kol bulvės bus minkštos, tada įdėt susmulkintą koriandą arba koriandos pastą. Reikėtų įpilt truputį vandens, kad nepridegtų. Maistas bus paruoštas per 2 val. patiekti su ryžiais ar pita duona. Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
sdraila
2010-10-01 19:43
Nesuprantu kam tiek ilgai gamint.tokiam patiekalui uztenka pusvalandzio.va aviena jau reik pusantros val.ir be bulviu daug skaniau.
(anonimas)
2010-06-18 14:29
dzindzia tai imbieras is anglisko zodzio "ginger"
Svami
2010-04-09 11:52
Monika parasyk man ka.
Monika
2009-09-09 20:23
Labai malonu kaip tiek zmoniu bando valgyt ta pati ka ir as ir dar geriau kaip jums patinka.Skanaus visiems
megeja
2009-09-09 18:43
dzinder ir yra imbieras,o ne krienas skanu labai