Ingos pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, tryniai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, tryniai, 3 vienetai
- Cukrus, 1.5 stiklinės
- Kvietiniai miltai, 2 vienetai
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Kefyras, 1 valgomasis šaukštas
- Pienas, 1 stiklinė
- Želatina, 1 valgomasis šaukštas
- Vanilinis cukrus
- Aguonos, ar kiti priedai
Gaminimo instrukcija:
Cukrų, kiaušinį ir trynius išsukame, o tuo tarpu išlydome sviestą ir atvėsiname. Į sviestą suberiame miltus, truputį vanilinio cukraus, cukraus ir trynių plakinį, užgesintą sodą kefyru ir viską gerai išmaišome. Skardoje ištiesiame kepimo popierių, dedame sluoksnį tešlos ant viršaus, aguonų ir mandarinų skiltelių (r kitų vaisių), tada vėl sluoksnį tešlos. Pašauname į įkaitintą šiek tiek orkaitę ir kepame 200 laipsnių temperatūroje tol, kol iškeps. Tuo tarpu išplakame kiaušinių baltymus su puse stiklinės cukraus bei trupučiu vanilės. Išplakame iki tyros masės. Pieną užviriname, įdedame želatiną ir ištirpiname, atvėsiname ir supilame į baltymus. Tada išmaišome ir užpilame ant pyrago ir padedame sustengti. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-02-12 17:01