Ispaniškas baklažanų kepsnys

Ispaniškas baklažanų kepsnys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Baklažanai, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Morkos, 1 vienetas
  • Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Mėsa, malta, 250 gramų
  • Sūris, fermentinis, 70 gramų
  • Druska
  • Kvapieji pipirai
  • Aliejus
  • Petražolės, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Baklažaną perpjauti pusiau ir išskobti viduriuką. Palikti maždaug 0,3 cm storio baklažano minkštimo prie odelės. Išskobtą baklažano minkštimą supjaustyti kubeliais. Sutarkuoti morką. Svogūną ir česnaką pjaustome kubeliais ir šiek tiek pakepiname, tada dedame baklažano minkštimą ir morkas. Viską pakepti apie 10 minučių. Mėsą paskaniname prieskoniais ir kepame atskirai keptuvėje apie 10 minučių. Kai mėsytė iškepa, sudedame pomidorų padažą, troškintas daržoves ir smulkintas petražoles. Viską gerai išmaišome ir patroškiname kelias minutes. Šį įdarą dedame į išskobtas baklažano puseles ir kepame 180 C laipsnių orkaitėje apie 20 minučių, tuomet pabarstome baklažanus tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar pakepame apie 5 minutes, kol sūris gražiai išsilydys. Skanaus :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai
nesakysiu
2010-12-15 20:29
kiek C temperaturoje kepti?