Ispaniškas omletas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 6 vienetai
- Krakmolas, 50 gramų
- Pienas, 1 stiklinė
- Kiaulienos lašiniai, 80 gramų
- Svogūnai, nedidelis, 1 vienetas
- Grybai, 1 sauja
- Aitrioji paprika, maltas
- Druska
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Kiaušiniai išplakami su krakmolu, pienu, druska ir čili pipirais. Lašiniai supjaustomi gana dideliais kubeliais, o svogūnas—smulkiai. Grybai nuvalomi ir smulkiai supjaustomi. Į truputį paspirgintus lašiniukus suberiami svogūnai. Jie 10 min. patroškinami, po to gausiai pasūdomi ir apibarstomi juodaisiais pipirais. Ištroškinti grybai atvėsinami ir pamažu sumaišomi su išplaktais kiaušiniais. Omletas tučtuojau iškepamas aliejuje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-04-21 16:23
taip,cia ispaniskas omletas.kadangi Ispanija labai didele tai nereiskia,kad jus isragavote visus omletus,paragave vienam,ar dvejuose regionuose.nereikia apsimesti visaziniais,o kas dirbo restorane su profesionalais kodel nepasidomejai apie tortilla paisana,arba tortilla de asturias....svarbu akis iskabint,kaip visada
2009-10-30 14:16
Koks čia ispaniškas omletas-gryna lietuviška kiaušinienė..Nuo kada krakmolas dedasi į omletą??
Ispanijoj restorane dirbau 7 metus-su tikra ispanų profesionalia virėja-nesu mačius tokių nesąmonių..
Ispanijoj restorane dirbau 7 metus-su tikra ispanų profesionalia virėja-nesu mačius tokių nesąmonių..
2009-09-21 18:01
nu šeip baisiai man rūpėtų tie omletai. ; DD
2009-09-21 17:40
kažkas čia primena ispanišką omletą? Kam tie lašiniai, grybai, čili, aliejus . . . ?
2010-04-22 12:16