Ispaniškos salotos

Ispaniškos salotos
Ispaniškos salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Konservuotas tunas, aliejuje ar savo sultyse, maža skardinė, 185 gramai
  • Pomidorai, nedidelis, 1 vienetas
  • Kiaušinis , kietai virtas, 1 vienetas
  • Romaninės salotos, arba mėgstamos, 1 sauja
  • Konservuoti kukurūzai, 1 sauja
  • Juodosios alyvuogės, be kauliukų, 1 sauja
  • Palmių šerdys, griežinėliai, konservuotos, 5 vienetai
  • Šparagai, konservuoti, 2 vienetai
  • Rausvieji svogūnai, mažas, 0.25 vieneto
  • Druska
Užpilui:
  • Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Balto vyno actas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Salotas supjaustome, išdėliojame lėkštėje. Svogūną supjaustome plonais šiaudeliais, užbarstome ant salotų. Pomidorą supjaustome storomis riekėmis, išdėliojame ant salotų. Kukurūzus ir alyvuoges užberiame ant salotų.

  2. Kiaušinį supjaustome į 4 dalis, išdėliojame ant salotų.

  3. Šparagus ir palmių šerdies griežinėlius išdėliojame ant salotų. Viduryje salotų padarome šiek tiek vietos ir uždedame tuno.

  4. Viename dubenėlyje sumaišome alyvuogių aliejų ir vyno actą, kol gausime vientisą balsvą padažą. Užpilame ant salotų. Visas salotas apibarstome druska. Štai salotos ir paruoštos, skanaus!

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Liucija
» Rašyti komentarą