Italijos kukuliai

Italijos kukuliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Parmezano sūris, sutarkuotas, 30 gramų
  • Druska
  • Jautienos faršas, 500 gramų
  • Kiaulienos šoninė, rūkyta, 150 gramų
  • Svogūnai, sukapotas, 1 vienetas
  • Kedro riešutai, riešutai, susmulkinti, 100 gramų
  • Česnakas, sukapotos, 3 skiltelės
  • Petražolės, sukapotos, 1 sauja
  • Bazilikas, susmulkintas
  • Džiūvėsėliai, 300 gramų
  • Sūris, Ricotta, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:

Įkaitiname keptuvę. Pakepiname jautienos faršą, svogūną, česnako skilteles, kedro riešutus, petražoles ir baziliką (apie 5-8 min.).
Pakepintą jautienos faršą sumaišome su džiūvėsėliais, ricotta ir parmezano sūriu.
Nepamirškite įmaišyti prieskoniu.
Suformuojame iš jautienos faršo kukuliukus ir apsukame juos rūkyto kumpio juostelėmis. Sutvirtiname mediniais pagaliukais, kad faršas neiškristų.
Pakepiname kiekvieną kukuliuką iš abiejų pusių keptuvėje.
Skanaus.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
slaniks
2013-09-08 13:42
kaip skanu net pirstus galima praryti reiks pabandyt pasigamint