Italijos kukuliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Parmezano sūris, sutarkuotas, 30 gramų
- Druska
- Jautienos faršas, 500 gramų
- Kiaulienos šoninė, rūkyta, 150 gramų
- Svogūnai, sukapotas, 1 vienetas
- Kedro riešutai, riešutai, susmulkinti, 100 gramų
- Česnakas, sukapotos, 3 skiltelės
- Petražolės, sukapotos, 1 sauja
- Bazilikas, susmulkintas
- Džiūvėsėliai, 300 gramų
- Sūris, Ricotta, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:
Įkaitiname keptuvę. Pakepiname jautienos faršą, svogūną, česnako skilteles, kedro riešutus, petražoles ir baziliką (apie 5-8 min.).
Pakepintą jautienos faršą sumaišome su džiūvėsėliais, ricotta ir parmezano sūriu.
Nepamirškite įmaišyti prieskoniu.
Suformuojame iš jautienos faršo kukuliukus ir apsukame juos rūkyto kumpio juostelėmis. Sutvirtiname mediniais pagaliukais, kad faršas neiškristų.
Pakepiname kiekvieną kukuliuką iš abiejų pusių keptuvėje.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-09-08 13:42