Itališka kopūstų sriuba su grūdais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Svogūnai, 1 vienetas
- Citrinos, 1 vienetas
- Kopūstai, 400 gramų
- Petražolės, smulkintos, 4 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 80 gramų
- Kmynai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Miežiai, 120 gramų
- Sultinys, 2 litrai
- Saulėgrąžos, 5 valgomieji šaukštai
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Svogūnus susipjaustyk smulkiai. Kopūstus taip pat susipjaustyk. Nutarkuok citrinos žievelę, tik geltoną dalį.
Svogūnus pakepink svieste kartu su citrinos žievele ir petražolėmis. Kepinama maišant 2 minutes.
Suberk kmynus ir miežius, gerai išmaišyk ir dar pakepink pusė minutės, o tada sudėk į verdantį sultinį.
Į puodą taip pat sudėk kopūstus ir virk apie 25 minutes. Paskanink druska ir pipirais.
Saulėgrąžos pakepinamos keptuvėje ir prieš tiekiant jomis apibarstoma sriuba. Taip pat apibarstoma petražolėmis.
Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai