Itališka kopūstų sriuba su grūdais

Itališka kopūstų sriuba su grūdais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Kopūstai, 400 gramų
  • Petražolės, smulkintos, 4 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 80 gramų
  • Kmynai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Miežiai, 120 gramų
  • Sultinys, 2 litrai
  • Saulėgrąžos, 5 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Svogūnus susipjaustyk smulkiai. Kopūstus taip pat susipjaustyk. Nutarkuok citrinos žievelę, tik geltoną dalį.

Svogūnus pakepink svieste kartu su citrinos žievele ir petražolėmis. Kepinama maišant 2 minutes.

Suberk kmynus ir miežius, gerai išmaišyk ir dar pakepink pusė minutės, o tada sudėk į verdantį sultinį.

Į puodą taip pat sudėk kopūstus ir virk apie 25 minutes. Paskanink druska ir pipirais.

Saulėgrąžos pakepinamos keptuvėje ir prieš tiekiant jomis apibarstoma sriuba. Taip pat apibarstoma petražolėmis.

Skanaus

» Rašyti komentarą
» Komentarai