Itališka manų kruopų sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Manų kruopos, 90 gramų
- Sūris, tarkuotas, fermentinis, 90 gramų
- Sultinys, 1.5 litro
- Druska
- Muskatas
Gaminimo instrukcija:
Kiaušiniai sumaišomi su manų kruopomis ir sūriu, sudedami prieskoniai, įpilama samtis sultinio. Likęs sultinys užvirinamas, pamažu į jį sukrečiamos su kitais produktais sumaišytos manų kruopos. Sriuba verdama 4-5 min. ant labai mažos ugnies ir visą laiką maišoma, kad nesutrauktų kiaušinių ir sūrio. Pilant į puodą manų kruopas, verdantį sultinį geriausia plakti plaktuvėliu, kad nesušoktų gumuliukai.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-09-07 13:19
visai skanu
2010-02-01 20:14
tai kad Italijoje visai nera manu kruopu tai is ko man pasigaminti?
2010-02-01 17:43
Indre nei tu Itale, nei cia reikalingos tavo interpretacijos, jai tas receptas tau neatrodo skanus tiesiog patilek... O jai pasigaminai, tada papasakok savo potyrius ir kandus pastebejimai visai nereikalingi....
2008-09-26 07:07
Indrute, pas mus Lietuvoj net ir ITALIŠKOJ kavinėj daugelis patiekalį "ulietuvinta". Neurgzkit
2011-01-23 05:00