Itališka pica

Itališka pica
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 300 gramų
  • Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Mielės, 20 gramų
  • Pienas, 0.3 stiklinės
  • Vanduo, 1 stiklinė
  • Taukai (kiaulių), formai ištepti
  • Druska
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Pomidorai, 3 vienetai
  • Kaparis, 40 gramų
  • Sūris, fermentinis, 120 gramų
  • Čiobreliai
  • Bazilikas
Gaminimo instrukcija:

Užminkyti mielinę tešlą ir palikti valandai, kad pakiltų.
Svogūną nulupti, nuplauti, supjaustyti pusžiedžiais, pakepinti aliejuje.
Pomidorus nuplikyti, nulupti, supjaustyti skiltelėmis.
Pakilusią tešlą sudėti į išteptą taukais formą, o ant jos - svogūnus ir pomidorus, pabarstyti nuplautais kapariais, prieskoniais ir sutarkuotu sūriu.
Apšlakstyti aliejumi.
Picą kepti 20 min. karštoje orkaitėje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
as
2011-01-27 17:17
Nuo kada kiauliu taukai naudojami picom???? dar gal prie to pacio sveiku produktu saraso prideti majoneza, ketcupa, margarina ir gausis super italiska pizza