Itališka pica
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 300 gramų
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Mielės, 20 gramų
- Pienas, 0.3 stiklinės
- Vanduo, 1 stiklinė
- Taukai (kiaulių), formai ištepti
- Druska
- Svogūnai, 3 vienetai
- Pomidorai, 3 vienetai
- Kaparis, 40 gramų
- Sūris, fermentinis, 120 gramų
- Čiobreliai
- Bazilikas
Gaminimo instrukcija:
Užminkyti mielinę tešlą ir palikti valandai, kad pakiltų.
Svogūną nulupti, nuplauti, supjaustyti pusžiedžiais, pakepinti aliejuje.
Pomidorus nuplikyti, nulupti, supjaustyti skiltelėmis.
Pakilusią tešlą sudėti į išteptą taukais formą, o ant jos - svogūnus ir pomidorus, pabarstyti nuplautais kapariais, prieskoniais ir sutarkuotu sūriu.
Apšlakstyti aliejumi.
Picą kepti 20 min. karštoje orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-01-27 17:17