Itališka užkandėlė su baklažanų užtepėle

Itališka užkandėlė su baklažanų užtepėle
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Duona, 10 riekių
  • Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Česnakas, 3 valgomieji šaukštai
  • Užtepėlė, baklažanų, 180 gramų
Papuošimui:
  • Petražolės, lapeliai
Gaminimo instrukcija:

Trintą česnaką sumaišyti su alyvuogių aliejumi. Mišiniu apšlakstyti duonos riekes ir paskrudinti orkaitėje keletą minučių. Ant atvėsusių riekelių tepti baklažanų užtepėlės ir papuošti petražolės šakelėmis.

Skanaus.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai