Itališka veršienos filė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Veršiena, filė, 800 gramų
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Kiaulienos lašiniai, rūkyti, juostelės, 5 vienetai
- Šalavijas, lapai, 5 vienetai
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Švariai nuvalyta filė supjaustoma į 4-6 porcijas.
Kiekviena porcija įtrinama druska ir šviežiai maltais pipirais. Kiekvienas kepsnys įvyniojamas į lašinių juostelę. Ant viršaus uždedamas šviežias šalavijų lapas ir šis paketėlis kryžmiškai apvyniojamas siūlu.
Truputi apšlakstoma aliejumi, dedama į įkaitusį grilį ir kepama 3-4 minutes kol apskrus.
Filė dedama ant šviežiai virtų spageti krūvelės, užpilama pomidorų padažu. Garnyrui tinka šviežios pomidorų ir svogūnų salotos. Ir gal būt dar itališkas vynas? Gero apetito!
» Rašyti komentarą
» Komentarai