Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Briuselio kopūstai, 500 gramų
- Margarinas, 2 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Pienas, 250 mililitrų
- Grietinėlė, 35%, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Juodieji pipirai
- Muskatas
- Citrinų sultys
- Sūris, tarkuotas, fermentinis, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Nuvalyti, nuplauti briuselio kopūstai išverdami menkai pasūdytame vandenyje taip, kad nesukristų. Iš margarino ir miltų paruošiamas baltasis užpilas. Į jį įpylus pieno ir grietinėlės, gaunamas padažas. Jis kiek palaikomas, kad sutirštėtų, o po to pagardinamas pipirais, muskato riešutu ir citrinos sultimis. Briuselio kopūstai apliejami šiuo padažu, patroškinami ir apibarstomi tarkuotu sūriu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-02-12 21:29
20 min uztenka tikrai.
2009-02-12 18:54
kiek laiko troskint?
2009-10-15 15:23