Itališkai pagaminti briuselio kopūstai

Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Briuselio kopūstai, 500 gramų
  • Margarinas, 2 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Pienas, 250 mililitrų
  • Grietinėlė, 35%, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Juodieji pipirai
  • Muskatas
  • Citrinų sultys
  • Sūris, tarkuotas, fermentinis, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Nuvalyti, nuplauti briuselio kopūstai išverdami menkai pasūdytame vandenyje taip, kad nesukristų. Iš margarino ir miltų paruošiamas baltasis užpilas. Į jį įpylus pieno ir grietinėlės, gaunamas padažas. Jis kiek palaikomas, kad sutirštėtų, o po to pagardinamas pipirais, muskato riešutu ir citrinos sultimis. Briuselio kopūstai apliejami šiuo padažu, patroškinami ir apibarstomi tarkuotu sūriu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2009-10-15 15:23
valgiau labai skanu buvo
Tomas
2009-02-12 21:29
20 min uztenka tikrai.
hhhh
2009-02-12 18:54
kiek laiko troskint?