Itališkai pagamintos bulvės
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sūris, fermentinis, 150 gramų
- Morkos, 1 vienetas
- Salierai, šaknis, 1 vienetas
- Bulvės, 7 vienetai
- Grietinėlė, 35%, 10-12%, 250 gramų
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
1. Paruošti daržovės: bulvės, salierą ir morką nuskusti, išplauti gerai ir supjaustyti griežinėliais. Sudėti į puodą, įpilti grietinėlės. Kartu dedame prieskonių (kokius mėgstate). Maišydami troškiname ant nedidelės ugnies 10-12 minučių.
2. Tarkuojame sūrį (burokine tarka). Turėjau DVARO ir KIETASIS sūrius.
3. Formą aptepame sviestu, dedame pusę daržovių masės ir ant viršaus pusę tarkuoto sūrio DVARO. Toliau likusias daržovės ir sūrį. Ir jau tada apibarstyti sūriu KIETASIS, taip pat tinka MEDŽIOTOJŲ sūris.
Šauname į orkaitę, temperatūra 190-200 laipsnių, ir kepame 30 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-08-27 17:06
Super gavosi. Tik neturejau saliero ir vietoj jo i vidurini sluoksni idejau daktariskos desros tarkuotos per burokine tarka. LIUX
2011-11-08 20:45
mmm...atrodo skaniai,reikes pabandyti abuciuotas:
2011-09-26 19:47
oku2:
2011-05-12 15:37
del savotisko skonio bei kvapo
2014-10-17 12:31