Itališkai pagamintos šparaginės pupelės
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aviena, ar kiauliena, 500 gramų
- Šparaginės pupelės, 500 gramų
- Voveraitės, 250 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Pomidorai, 4 vienetai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 arbatinis šaukštelis
- Grietinėlė, 35%
- Sūris, tarkuotas, fermentinis, 0.5 stiklinės
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Mėsa supjaustoma kubeliais ir apkepinama kartu su supjaustytais svogūnais bei pomidorais. Kai ji gerai apkepa, sudedamos pusiau perlaužtos pupelių ankštys, įpilama karšto vandens, pasūdoma, įberiama pipirų ir troškinama ant mažos ugnies. Grybai supjaustomi skiltelėmis ir ištroškinami. Į juos įkrečiama pomidorų padažo, įmušamas kiaušinis, įdedama grietinės, įberiama miltų ir dar truputį patroškinama. Po to grybai sumaišomi su pupelėmis, patiekalas apibarstomas tarkuotu sūriu ir truputį apkepamas orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai