Itališkas pomidorų padažas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pomidorai, 500 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Česnakas, skiltelė, 1 vienetas
- Salierai, 1 vienetas
- Morkos, 1 vienetas
- Bazilikas, lapeliai, 3 vienetai
- Petražolės
- Kvietiniai miltai, 1 arbatinis šaukštelis
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Sultinys, 1 stiklinė
- Druska
- Aitrioji paprika
Gaminimo instrukcija:
Daržovės ir žalumynai stambiai supjaustomi ir patroškinami aliejuje. Po to suneriami miltai, sudedami skiltelėmis supjaustyti pomidorai, supilamas sultinys. Viskas verdama ant mažos ugnies, kol suminkštėja daržovės. Padažas pertrinamas per sietą, pagardinamas čili pipirais ir druska.
» Rašyti komentarą
» Komentarai