Itališki makaronai su padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Mėsa, malta, 500 gramų
- Svogūnai, smulkiai supjaustytas, 1 vienetas
- Salierai, smulkinti, 2 vienetai
- Česnakas, išspaustos spaudykle, 2 skiltelės
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Pomidorai, konservuoti, kubeliais, 90 gramų
- Sultinys, jautienos, 150 mililitrų
- Raudonas vynas, sausas, 150 mililitrų
- Pomidorai, konservuoti, kubeliais, 400 gramų
- Druska
- Juodieji pipirai
- Makaronai, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Didelėje keptuvėje įkaitinti 2 v. š. aliejaus. Mėsą, svogūnus ir salierus kepti nuolat maišant apie 5 min., kol mėsa nebebus rausva. Sudėti česnakus, pomidorų tyrę, įberti miltus ir nuolat maišant pakepinti 1 min. Supilti sultinį, vyną, suberti pomidorus, pagardinti druska bei pipirais ir virti maišant, kol padažas sutirštės. Pridengti ir pavirti ant silpnos ugnies apie 1 val., retkarčiais pamaišant.
» Rašyti komentarą
» Komentarai