Itališki makaronai su padažu

Itališki makaronai su padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Mėsa, malta, 500 gramų
  • Svogūnai, smulkiai supjaustytas, 1 vienetas
  • Salierai, smulkinti, 2 vienetai
  • Česnakas, išspaustos spaudykle, 2 skiltelės
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Pomidorai, konservuoti, kubeliais, 90 gramų
  • Sultinys, jautienos, 150 mililitrų
  • Raudonas vynas, sausas, 150 mililitrų
  • Pomidorai, konservuoti, kubeliais, 400 gramų
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Makaronai, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Didelėje keptuvėje įkaitinti 2 v. š. aliejaus. Mėsą, svogūnus ir salierus kepti nuolat maišant apie 5 min., kol mėsa nebebus rausva. Sudėti česnakus, pomidorų tyrę, įberti miltus ir nuolat maišant pakepinti 1 min. Supilti sultinį, vyną, suberti pomidorus, pagardinti druska bei pipirais ir virti maišant, kol padažas sutirštės. Pridengti ir pavirti ant silpnos ugnies apie 1 val., retkarčiais pamaišant.

» Rašyti komentarą
» Komentarai