Itališkos salotos
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Kiauliena, kumpis, rūkytas, 200 gramų
- Bulvės, virtos, 200 gramų
- Agurkai, rauginti, 200 gramų
- Svogūnai, 100 gramų
- Obuoliai, rauginti, 100 gramų
- Majonezas, 1.5 stiklinės
- Druska
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Viskas supjaustoma siauromis juostelėmis, pasūdoma ir užpilama majonezu. Papuošiama salotų lapeliais. Ši mišrainė tinka įvairioms daržovėms įdaryti.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2010-06-25 17:58
As ir nusprata nuo kad jie valgo raugintus agurkus.gal ir valgo bet i ju patiekalus jie kaip ir neina,man atrodo cia greit prie italiskos virtuves atsiras ir silke...  nfu
 nfu
                     nfu
 nfu2009-11-04 20:14
ar cia kartais ne vokieciu virtuve?   cia panasiau i vokieciu bulviu misraine. nu bet tikrai ne italu
                    2009-04-17 19:53
na cia tikrai ne italiskos.italai tokiu deriniu nevartoja.majonezas,bulves, rauginti agurkai..jiems cia butu rusiskos, ar kokios bulgariskos salotos, ir nelabai kam cia isiulysi..jau 5 metai italijoje ir neteko tokio npatiekalo ne reget, ne ragaut...turbut autorius nelabai ir zino kas tai, italiska virtuve...
                    2009-03-03 13:26
italiskos salotos su raugintais agurkais......??????
nuo kada italai valgo raugintus agurkus?
                    nuo kada italai valgo raugintus agurkus?
 
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    
2010-06-25 17:59