Itališkų makaronų apkepas, Lazanija

Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Pipirai, malti, juodieji
  • Lakštiniai makaronai, lakštai, 9 vienetai
  • Poras, 1 vienetas
  • Žirniai, konservuoti, 1 stiklinė
  • Kiaulienos faršas, 500 gramų
  • Morkos, 2 vienetai
  • Kaliaropės, 1 vienetas
  • Prieskoniai, mėsos
  • Petražolės
  • Sūris, fermentinis, 100 gramų
  • Grietinė, 6 valgomieji šaukštai
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Makaronų lakštus išvirkite pasūdytame vandenyje po 3 lakštus puode, kad nesuliptų. Mėsą pakepkite su trupučiu aliejaus, druska, pipirais bei kitais prieskoniais.
Morkas ir kaliaropės sutarkuokite žiedeliais ir viską pakepkite su aliejumi. Tuomet apkeptas daržoves sudėkite į puodą, užpilkite truputį vandens, suberkite žirnelius, druskos, pipirų ir troškinkite. Baigdami troškinti įdėkite petražolių.
Kepimo indą ištepkite aliejumi ir dėkite 3 makaronų lakštus (vieną šalia kito). Ant jų sudėkite mėsos įdarą ir patepkite jį 3 šaukštais grietinės. Tada dėkite kitus 3 makaronų lakštus, o ant jų - daržovių įdarą, kurį irgi aptepkite 3 šaukštais grietinės. Vėl dėkite 3 makaronų lakštus, užberkite sutarkuotą fermentinį sūrį ir kepkite orkaitėje apie 1 val. Valgykite karštą.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
laima
2015-08-31 20:29
nu man ptiko super ir seimynai
Kriste
2015-03-20 11:31
..Siaip tai tik makaronai italiski, o kad receptas italiskas, net nematau parasyta Ramybes visiems!
na jau
2013-09-29 13:32
tik nepasakokit kad tai italiska lazanija.. pirma jie nedada jokiu koliaropiu ir netepa lakstu grietine. nes grietines ner italijoj.. prajuokinot konkreciai
gvidas
2011-01-14 11:26
tai geriausias reseptas
vaidas100
2010-09-17 14:05
skanuuuuuuuu!!!