Japoniški baklažanai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Baklažanai, 6 vienetai
- Aitrioji paprika, 1 vienetas
- Daši, sultinys, 2 stiklinės
- Sakė, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Sojos padažas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Mirinas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Nuplaukite ir supjaustykite baklažanus ir pamerkite pasūdytame vandenyje 10 min. Po to pavirkite 5 min. ir atšaldykite šaltame vandenyje. Balkažaną sudėkite atgal į puodą su karštu vandeniu (vandens turi būti minimaliai), užpilkite sakės, daši, sojos padažo mišiniu, įdėkite čili pipirą ir patroškinkite mažoje ugnyje 10-15 minučių. Patiekti su sultimis kuriose virė.
» Rašyti komentarą
» Komentarai