Japoniškos ryžių salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Ryžiai, 1 stiklinė
- Vanduo, 2 stiklinės
- Druska
- Jautiena, kepta ar virta, 250 gramų
- Apelsinai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Padažui dar reiks: trynys, šaukštelis garstyčių, šaukštelis cukraus, šaukštas acto, 125 ml aliejaus, apelsinas, šaukštas kukurūzų miltų, citrinos sultys, 0,5 šaukštelio druskos.
Ryžiai nuplaunami ir išverdami, išpilami į graibštą ir perliejami šaltu vandeniu. Trynys, garstyčios, cukrus, actas, druska gerai išplakama šluotele, po truputį supilamas aliejus. Apelsinų sultys atskiedžiamos vandeniu (šaukštas sulčių, 7 šaukštai vandens), jose išleidžiami kukurūzų miltai, užvirinama ir tuoj pat sumaišoma su majonezu. Ryžiai, kubeliais supjaustyta mėsa, išskaidytos apelsino skiltelės sumaišomos, salotos apšlakstomos citrinos sultimis. Paduodamos šaltos.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-11-01 22:41
O KUR POMIDORAI?
2009-09-24 12:36
nu nemanau kad cia japoniskos salotos!!!!!!!
2009-01-15 19:20
majonezas yra pagaminamas.
recepte parasyta jo gamyba.
recepte parasyta jo gamyba.
2008-12-24 12:57
Viskas labai netiklu.
Iš kur tas majonezas?
Kaip tiksliai viską gaminti?
Kiek gaunama šių salotų?
Iš kur tas majonezas?
Kaip tiksliai viską gaminti?
Kiek gaunama šių salotų?
2010-11-03 16:31