Japoniškos ryžių salotos

Japoniškos ryžių salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ryžiai, 1 stiklinė
  • Vanduo, 2 stiklinės
  • Druska
  • Jautiena, kepta ar virta, 250 gramų
  • Apelsinai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Padažui dar reiks: trynys, šaukštelis garstyčių, šaukštelis cukraus, šaukštas acto, 125 ml aliejaus, apelsinas, šaukštas kukurūzų miltų, citrinos sultys, 0,5 šaukštelio druskos.

Ryžiai nuplaunami ir išverdami, išpilami į graibštą ir perliejami šaltu vandeniu. Trynys, garstyčios, cukrus, actas, druska gerai išplakama šluotele, po truputį supilamas aliejus. Apelsinų sultys atskiedžiamos vandeniu (šaukštas sulčių, 7 šaukštai vandens), jose išleidžiami kukurūzų miltai, užvirinama ir tuoj pat sumaišoma su majonezu. Ryžiai, kubeliais supjaustyta mėsa, išskaidytos apelsino skiltelės sumaišomos, salotos apšlakstomos citrinos sultimis. Paduodamos šaltos.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rima
2010-11-03 16:31
idomu kas cia taip nelogiskai isdesto savo recepta nieko neina suprasti
MATRASAS
2010-11-01 22:41
O KUR POMIDORAI?
jurgita
2009-09-24 12:36
nu nemanau kad cia japoniskos salotos!!!!!!!
(anonimas)
2009-01-15 19:20
majonezas yra pagaminamas.
recepte parasyta jo gamyba.
Brigi
2008-12-24 12:57
Viskas labai netiklu.
Iš kur tas majonezas?
Kaip tiksliai viską gaminti?
Kiek gaunama šių salotų?