Japoniškos salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Citrinų sultys
- Druska
- Ananasai, konservuoti, 1 litras
- Pomidorai, 3 vienetai
- Apelsinai, 2 vienetai
- Imbieras, marinuotas
- Cukrus, 0.8 arbatinio šaukštelio
- Salotos
- Grietinėlė, 35%, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Ananaso gabalėliai, nestambiai supjaustyti pomidorai, per pusę perpjautos apelsino skiltelės (be sėklų), smulkiai supjaustytas imbieras sumaišoma su cukrumi, druska, citrinos sultimis ir įdedama į šaldytuvą. Prieš patiekiant, viskas sudedama ant gražiai dubenyje suklotų salotų lapelių ir apipilama grietinėlės, citrinos sulčių, druskos ir cukraus mišiniu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-11-10 12:28
U
2009-09-24 12:53
nuo kada japonai valgo salotas su grietine?????? ir apipilus grietinele ir dar citrinos sultimis zinot kas gausis?
2010-12-10 21:40
Ir estetinis vaizdas geras.