Japoniškos salotos

Japoniškos salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinų sultys
  • Druska
  • Ananasai, konservuoti, 1 litras
  • Pomidorai, 3 vienetai
  • Apelsinai, 2 vienetai
  • Imbieras, marinuotas
  • Cukrus, 0.8 arbatinio šaukštelio
  • Salotos
  • Grietinėlė, 35%, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Ananaso gabalėliai, nestambiai supjaustyti pomidorai, per pusę perpjautos apelsino skiltelės (be sėklų), smulkiai supjaustytas imbieras sumaišoma su cukrumi, druska, citrinos sultimis ir įdedama į šaldytuvą. Prieš patiekiant, viskas sudedama ant gražiai dubenyje suklotų salotų lapelių ir apipilama grietinėlės, citrinos sulčių, druskos ir cukraus mišiniu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Shunn
2010-12-10 21:40
Aš dvejojau irgi su ta grietinėle ir citrina. Bet skonis nuostabus. The best salads ever. Skanesnių dar neragavau.
Ir estetinis vaizdas geras.
INGA
2009-11-10 12:28
U
jurgita
2009-09-24 12:53
nuo kada japonai valgo salotas su grietine?????? ir apipilus grietinele ir dar citrinos sultimis zinot kas gausis?