Jaučio liežuvio užkanda

Jaučio liežuvio užkanda
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jaučio liežuvis, virtas, 300 gramų
  • Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
  • Krienai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Krapai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Konservuoti žirneliai, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Liežuvį pjaustome griežinėliais, majonezą sumaišome su prieskoniais ir krienais, viską sudedame į lėkštę. Galima patiekti su karštomis bulvėmis ar raugintais agurkėliais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jurgyte
2009-10-03 14:17
taip skanu kad net pirstus galima apsilaizyti
vygis
2009-03-17 12:18
mhmmmmmmmmm