Jautiena gurmanams
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Medus, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Jautiena, 1 kilogramas
- Prieskoniai, kepsnio
- Adžika, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Jautiena supjaustoma stambokais gabalais, juostomis (80-100gr.) Ištrinti kepsnio prieskoniais, 10-15 gr / kg druskos, apšlakstyti 1 citrinos sultimis ir vėl viską kruopščiai ištrinti.Sumalti arba sutrinti 1 česnako galvutę ir 1 svogūną (vidutinį), įdėti porą šaukštų adžikos padažo, šaukštą (didelį) medaus ir visą šią masę pakaitinti. Kai atvės, aptepti mėsą. Marinuoti mėsą porą val. uždarame inde. Kepti grilyje ant grotelių arba sumautą ant iešmo kol gražiai apskrus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai