Jautiena kiniškai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Makaronai, 250 gramų
- Jautiena, be kaulo, 400 gramų
- Žirniai, 2 stiklinės
- Paprika, žalia, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Grybai, džiovinti, 3 vienetai
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Sojos padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Krakmolas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Jautieną nuplauname ir supjaustome mažais gabaliukais. Grybus išmirkome ir supjaustome mažais gabaliukais. Svogūną supjaustome smulkiai, papriką juostelėmis. Gilioje keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepiname svogūnus, sudedame mėsą ir maišydami apkepiname. Įpilame 3/4 stiklinės karšto vandens, suberiame žirnelius, grybus ir papriką. Troškiname ant lėtos ugnies, kol mėsa suminkštės, pagardiname sojos padažu ir pipirais. Miltus sumaišome su 1/2 stiklinės šalto vandens, supilame į patiekalą, sumaišome, užviriname. Makaronus išverdame ir patiekiame su mėsa.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-05-21 18:03
o koky krekmola deti,nes siaip visuose receptuose is kinietisku patiekalu rasoma kad deti kukuruzu krekmola,o cia nenurodyta
2009-03-10 14:35
tai ten kur rase kad miltus sumaisyti su vandeniu , tai turejo omeny krakmola. o zirniai tai yra sviezi zirneliai. cia tiesiog reik logiskai pamastyt. kinieciai nelabai naudoja tokius geltonus zirnius kaip mes
2009-02-03 11:34
O kada krakmola deti?
2008-11-28 22:48
Gal ir skanu. Neteko ragauti, todėl ir klausiu: kokie žirniai? Ingredientuose - žirniai 2 stiklinės, o gaminime - žirneliai. Tai kyla klausimas, gal virti žirniai, ar konservuoti žirneliai? Dėkui
2014-07-15 12:22