Jautiena su garstyčių padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jautiena, (gabalėliai), 4 vienetai
- Salotos, 200 gramų
- Pomidorai, (vyšniniai), 200 gramų
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Garstyčios, grūdeliais, 1 arbatinis šaukštelis
- Pipirai
- Sūris, fermentinis (tarkuotas), 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Česnakas, 2 skiltelės
- Grietinė, 250 mililitrų
- Garstyčios, 4 valgomieji šaukštai
- Druska
- Vynas, baltas
- Pipirai, 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Mėsą nuplaukite, nusausinkite, apvoliokite smulkintų garstyčių bei pipirų mišinyje ir apkepkite su įkaitintu sviestu. Baigę suvyniokite į foliją ir palikite 10 minučių.
Į keptuvėje likusį skystį pilkite vyną ir pavirkite 2-3 minutes.Tada pridėkite smulkiai kapotus svogūną ir česnaką, krėskite grietinę, garstyčias, gardinkite druska ir pipirais
Viską gerai išmaišykite ir pilkite ant paruoštos mėsos.
Tiekite su salotomis ir pomidorais. Užbarstykite tarkuoto sūrio.
» Rašyti komentarą
» Komentarai