Jautiena su garstyčių padažu

Jautiena su garstyčių padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jautiena, (gabalėliai), 4 vienetai
  • Salotos, 200 gramų
  • Pomidorai, (vyšniniai), 200 gramų
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Garstyčios, grūdeliais, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pipirai
  • Sūris, fermentinis (tarkuotas), 2 valgomieji šaukštai
Padažui:
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Grietinė, 250 mililitrų
  • Garstyčios, 4 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Vynas, baltas
  • Pipirai, 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą nuplaukite, nusausinkite, apvoliokite smulkintų garstyčių bei pipirų mišinyje ir apkepkite su įkaitintu sviestu. Baigę suvyniokite į foliją ir palikite 10 minučių.

  2. Į keptuvėje likusį skystį pilkite vyną ir pavirkite 2-3 minutes.Tada pridėkite smulkiai kapotus svogūną ir česnaką, krėskite grietinę, garstyčias, gardinkite druska ir pipirais

  3. Viską gerai išmaišykite ir pilkite ant paruoštos mėsos.
    Tiekite su salotomis ir pomidorais. Užbarstykite tarkuoto sūrio.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: nojus
» Rašyti komentarą
» Komentarai