Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu

Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jautienos antrekotas, 300 gramų
  • Aliejus, 100 mililitrų
Padažui:
  • Vyšniniai pomidorai, 5 vienetai
  • Pievagrybiai, 5 vienetai
  • Grietinėlė, 35%, 50 mililitrų
  • Čiobrelio šakelės, 1 vienetas
  • Rausvieji svogūnai, 1 vienetas
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Česnakas
  • Aitrioji paprika
  • Kreminis sūris
Salotoms:
  • Romaninės salotos, 3 vienetai
  • Parmezano sūris, 30 gramų
  • Ančiuviai, 1 vienetas
  • Majonezas
  • Citrinos
  • Grietinė
  • Džiovintas raudonėlis
Gaminimo instrukcija:
  1. Pievagrybius, pomidorus, česnaką, svogūną, čili supjaustome.

  2. Įkaitiname keptuvę ant vidutinės ugnies. Viską kepame apie 10 minučių.

  3. Beriame čiobrelį, pipirus, druską, pilame grietinėlę, dedame kreminį sūrį.

  4. Ant antrekoto užpilame aliejaus.

  5. PRIMO kepsninę įkaitiname iki 350 laipsnių.

  6. Kambario temperatūros steiką kepame po 2 minutes.

  7. Iškepusią mėsą paliekame "pailsėti" 2 minutes.

  8. Darome salotas: į naminį majonezą įspaudžiame citrinos, dedame grietinės, beriame raudonėlius, įtarkuojame parmezano, pilame alyvuogių aliejaus.

  9. Ant romaninių salotų dedame majonezo padažo, ančiuvius.

  10. Grybų padažą dedame į indelį.

  11. Kepsnį supjaustome, užspaudžiame citrinos. Pagardiname druska, pipirais, čili, alyvuogių aliejumi, čiobreliu.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: KOTANYI
» Rašyti komentarą
» Komentarai