Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jautienos antrekotas, 300 gramų
- Aliejus, 100 mililitrų
- Vyšniniai pomidorai, 5 vienetai
- Pievagrybiai, 5 vienetai
- Grietinėlė, 35%, 50 mililitrų
- Čiobrelio šakelės, 1 vienetas
- Rausvieji svogūnai, 1 vienetas
- Pipirai, 1 žiupsnelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Česnakas
- Aitrioji paprika
- Kreminis sūris
- Romaninės salotos, 3 vienetai
- Parmezano sūris, 30 gramų
- Ančiuviai, 1 vienetas
- Majonezas
- Citrinos
- Grietinė
- Džiovintas raudonėlis
Gaminimo instrukcija:
Pievagrybius, pomidorus, česnaką, svogūną, čili supjaustome.
Įkaitiname keptuvę ant vidutinės ugnies. Viską kepame apie 10 minučių.
Beriame čiobrelį, pipirus, druską, pilame grietinėlę, dedame kreminį sūrį.
Ant antrekoto užpilame aliejaus.
PRIMO kepsninę įkaitiname iki 350 laipsnių.
Kambario temperatūros steiką kepame po 2 minutes.
Iškepusią mėsą paliekame "pailsėti" 2 minutes.
Darome salotas: į naminį majonezą įspaudžiame citrinos, dedame grietinės, beriame raudonėlius, įtarkuojame parmezano, pilame alyvuogių aliejaus.
Ant romaninių salotų dedame majonezo padažo, ančiuvius.
Grybų padažą dedame į indelį.
Kepsnį supjaustome, užspaudžiame citrinos. Pagardiname druska, pipirais, čili, alyvuogių aliejumi, čiobreliu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai