Jautienos apkepas su pankoliu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jautienos maltiniai (100 proc.), BIOVELA, šalkdytų, 4 vienetai
- Bulvės, 500 gramų
- Svogūnai, dideli, 2 vienetai
- Pankolis, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Grietinėlė, 35%, 35 proc. riebumo, 300 gramų
- Sūris, fermentinis, 200 gramų
- Druska
- Pipirai, grūsti
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Bulvių ir jautienos maltinių apkepas, gardintas pankoliu ir baltu padažu.
Nulupkite bulves, nuplaukite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Pankolį ir svogūną supjaustyti juostelėmis.Pusę kiekio bulvių išklokite gilioje kepimo skardoje, sudėkite jautienos maltinius, susmulkintus pankolį ir svogūną, likusias bulves.
Grietinėlę sumaišykite su kiaušiniais, druska ir grūstais pipirais. Gautu plakiniu užpilkite paruoštą bulvių apkepą.
Iki 165 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apkepą kepkite 60 min. Užtarkuokite fermentinio sūrio, pakepkite dar 10 min., kol sūris išsilydys.
» Rašyti komentarą
» Komentarai