Jautienos didkepsnis su pistacijomis
Brandintos jautienos didkepsnis su pistacijomis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jautiena, Brandintas didkepsnis RIB EYE 220 g, 1 vienetas
- Užtepėlė, pistacijų, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Į gerai įkaitintą keptuvę įdėti nusausintą brandintą jautienos didkepsnį.
Kepti vieną pusę nevartant 2 - 3 minutes, apversti, kad apketų kita pusė ir užtepti pistacijų užtepėle, kepti 3 - 4 minutes, uždengus dangčiu.
Išimti steiką iš keptuvės ir 3 - 5 minutes leisti mėsai pailsėti (kas neišbėgtų mėsos sultys).Patiekti į lėkštę taip, kaip iškepta - tai sotus, gurmaniškas patiekalas.
Galima pagardinti druska ir pipirais (pagal skonį), pridėti mėgstamų salotų lapelių. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai