Jautienos didkepsnis su pistacijomis
 
                            
                Brandintos jautienos didkepsnis su pistacijomis
            
                Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Jautiena, Brandintas didkepsnis RIB EYE 220 g, 1 vienetas
- Užtepėlė, pistacijų, 100 gramų
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                Porcijų skaičius: 2
                                        
                    - Į gerai įkaitintą keptuvę įdėti nusausintą brandintą jautienos didkepsnį. 
 Kepti vieną pusę nevartant 2 - 3 minutes, apversti, kad apketų kita pusė ir užtepti pistacijų užtepėle, kepti 3 - 4 minutes, uždengus dangčiu.
 Išimti steiką iš keptuvės ir 3 - 5 minutes leisti mėsai pailsėti (kas neišbėgtų mėsos sultys).
- Patiekti į lėkštę taip, kaip iškepta - tai sotus, gurmaniškas patiekalas. 
 Galima pagardinti druska ir pipirais (pagal skonį), pridėti mėgstamų salotų lapelių. Skanaus!
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    