Jautienos didkepsnis su pistacijomis

Jautienos didkepsnis su pistacijomis
Brandintos jautienos didkepsnis su pistacijomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jautiena, Brandintas didkepsnis RIB EYE 220 g, 1 vienetas
  • Užtepėlė, pistacijų, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Į gerai įkaitintą keptuvę įdėti nusausintą brandintą jautienos didkepsnį.
    Kepti vieną pusę nevartant 2 - 3 minutes, apversti, kad apketų kita pusė ir užtepti pistacijų užtepėle, kepti 3 - 4 minutes, uždengus dangčiu.
    Išimti steiką iš keptuvės ir 3 - 5 minutes leisti mėsai pailsėti (kas neišbėgtų mėsos sultys).

  2. Patiekti į lėkštę taip, kaip iškepta - tai sotus, gurmaniškas patiekalas.
    Galima pagardinti druska ir pipirais (pagal skonį), pridėti mėgstamų salotų lapelių. Skanaus!

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Danutė
» Rašyti komentarą
» Komentarai