Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jautiena, kumpis, 500 gramų
- Apelsinai, 3 vienetai
- Česnakas, 4 skiltelės
- Majonezas, 100 mililitrų
- Jogurtas, 100 mililitrų
- Imbieras
- Pipirai, juodieji
- Prieskoniai, jautienai
- Garstyčios, padažas
- Pievagrybiai, 200 gramų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Česnaką susmulkiname ir sumaišome su jogurtu, majonezu, garstyčiomis. Gautą padažą pagardiname prieskoniais, juodaisiais pipirais bei druska. Išspaudžiame vieno apelsino sultis ir įmaišome į padažą. Jautieną supjaustome 5 storomis riekelėmis ir pamušame iš abiejų pusių. Likusius du apelsinus padaliname į keturias dalis ir išspaudžiame ant pamuštos mėsos, paliekame 10 min. pastovėti. Mėsą aptepame padažu iš abiejų pusių ir dedame į skardą. Taip pat sudedame pievagrybius ir užpilame ant jų likusį padažą. Kepame vidutinio karštumo orkaitėje apie 20 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai