Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu

Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jautiena, kumpis, 500 gramų
  • Apelsinai, 3 vienetai
  • Česnakas, 4 skiltelės
  • Majonezas, 100 mililitrų
  • Jogurtas, 100 mililitrų
  • Imbieras
  • Pipirai, juodieji
  • Prieskoniai, jautienai
  • Garstyčios, padažas
  • Pievagrybiai, 200 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Česnaką susmulkiname ir sumaišome su jogurtu, majonezu, garstyčiomis. Gautą padažą pagardiname prieskoniais, juodaisiais pipirais bei druska. Išspaudžiame vieno apelsino sultis ir įmaišome į padažą. Jautieną supjaustome 5 storomis riekelėmis ir pamušame iš abiejų pusių. Likusius du apelsinus padaliname į keturias dalis ir išspaudžiame ant pamuštos mėsos, paliekame 10 min. pastovėti. Mėsą aptepame padažu iš abiejų pusių ir dedame į skardą. Taip pat sudedame pievagrybius ir užpilame ant jų likusį padažą. Kepame vidutinio karštumo orkaitėje apie 20 min.

» Rašyti komentarą
» Komentarai