Jautienos kepsnys

Jautienos kepsnys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jautienos nugarinė, 2 riekės
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska, 2 žiupsneliai
  • Pipirai, 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Jautieną įtrinti druska ir pipirais. Nereikia palikti marinuotis, mėsą iš karto kepame.

  2. Kepsnius kepame ant grotelių. Vartydami vis aptepame aliejumi.

  3. Iš viso kepti reikia apie 15 minučių. Mesa viduje turi likti rausva.

  4. Prieš patiekiant, leisti mėsai "pailsėti" apie 10 minučių, taip ji bus minkštesnė.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Simonas
» Rašyti komentarą
» Komentarai