Jautienos kepsnys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jautiena, 500 gramų
- Svogūnai, 3 vienetai
- Česnakas, 3 skiltelės
- Kvapieji pipirai, 1 arbatinis šaukštelis
- Sojos padažas, tirštas, 3 valgomieji šaukštai
- Sviestas, tirpintas, 2 valgomieji šaukštai
- Pomidorai, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
Mėsą supjaustyti skersai raumenų nestorais griežinėliais. Nulupti svogūną bei česnakus ir sutrinti arba smulkiai sukapoti.
Svogūnų ir česnakų tyrę sumaišyti su pipirais ir sojų padažu, aptepti mėsą ir pamarinuoti.
2 svogūnus nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Pomidorus nuplikyti, nulieti šaltu vandeniu, nulupti, perpjauti į keturias dalis, išskobti sėklas ir supjaustyti kubeliais.
Gilioje keptuvėje pašildyti sviestą ir visą laiką maišant kepti svogūnus, kol suminkštės, po to sudėti mėsą, supilti marinatą. Kepti maišant kelias minutes.
Sudėti pomidorus, įpilti 1/8 l vandens. Troškinti atvirame puode, visą laiką maišyti, kol liks nedaug padažo.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-09-19 15:39
, į marinatą įpyliau balto sauso vyno.ir troškinant nedėjau pomidorų, o iš jų padariau skanų troškinį prie kepsnio.