Jautienos liežuvis kinietiškai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Agurkai, 500 gramų
- Sojos padažas
- Jautiena, liežuvis, 1 vienetas
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Liežuvis išverdamas su visais prieskoniais, nulupama odelė, atvėsinamas. Vėliau supjaustomas degtuko plonumo šiaudeliais ir apkepinamas sausoje keptuveje 3-4 minutes ant stiprios ugnies intensyviai maišant, po to atvėsinamas. Agurkas nulupamas ir supjaustomas plonais šiaudeliais, viskas sumaišoma, duodama pastovėt 2-3val. Paduodant į stalą šalia turėtų stovėt sojų padažas, juo užpilama pagal skonį, prieš pat valgant, nes kitaip, patiekalas gaunas nebe toks skanus :)
skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-03-28 13:54
Manau kad sviezias
2009-09-27 15:49
kaip dabar zinoti ar sviezias ar marinuotas agurkas????
2013-12-30 21:46