Jautienos liežuvis kinietiškai

Jautienos liežuvis kinietiškai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai, 500 gramų
  • Sojos padažas
  • Jautiena, liežuvis, 1 vienetas
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

Liežuvis išverdamas su visais prieskoniais, nulupama odelė, atvėsinamas. Vėliau supjaustomas degtuko plonumo šiaudeliais ir apkepinamas sausoje keptuveje 3-4 minutes ant stiprios ugnies intensyviai maišant, po to atvėsinamas. Agurkas nulupamas ir supjaustomas plonais šiaudeliais, viskas sumaišoma, duodama pastovėt 2-3val. Paduodant į stalą šalia turėtų stovėt sojų padažas, juo užpilama pagal skonį, prieš pat valgant, nes kitaip, patiekalas gaunas nebe toks skanus :)

skanaus :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai
neznaika
2013-12-30 21:46
Kinieciai naudoja tik tai sviezius agurkus.
Tania
2011-03-28 13:54
Manau kad sviezias
sonata
2009-09-27 15:49
kaip dabar zinoti ar sviezias ar marinuotas agurkas????