Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Jautiena, nugarinė, 1 kilogramas
- Obelių aliejus, 30 mililitrų
- Rozmarinas, šakelės, 3 vienetai
- Daržovių sultinys, 500 mililitrų
- Sojos padažas, 500 mililitrų
- Balzaminis actas, 50 mililitrų
- Imbieras, trintas, 50 gramų
- Česnakas, 10 skiltelių
- Pastarnokas, 100 gramų
- Prieskoninės žolelės
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                Porcijų skaičius: 4
                                        
                    - Pašalinti visus matomus nugarinės riebalus, ją nuplauti ir nusausinti. 
- Įtrinti druska, pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis. Įkaitinti keptuvę su aliejumi ir apkepinti nugarinę iš visų pusių, kol paruduos. Mėsą nuimti nuo ugnies ir pastatyti į šiltą vietą kelioms minutėms, papildomai užberti pipirų ir prieskoninių žolelių. 
- Į puodą supilti daržovių sultinį, sojų padažą ir balzaminį actą. Užvirinti, sudėti sukapotą česnaką ir sutrintą imbierą. Marinatą nuimti nuo ugnies. Kai atvės, sudėti mėsą ir laikyti 24 val. šaltoje vietoje. 
- Pamarinuotą mėsą išimti, nusausinti. Supjaustyti 3 mm griežinėliais. Patiekti su tarkuotais pastarnokais, trintu česnaku ir sojos padažu. 
 
 Šaltinis: Marta Smarzynska „Kuchnia wielkich mistrzow“
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    