Jautienos nugarinė su daržovėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Svogūnai, 4 vienetai
- Kiauliena, kumpis, virtas, 60 gramų
- Jautiena, nugarinė, 800 gramų
- Paprika, konservuotos, 80 gramų
- Agurkai, marinuoti, 1 vienetas
- Kviečiai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Grietinė, 0.5 stiklinės
- Taukai (kiaulių), kiaulės, 0.5 stiklinės
- Pomidorų padažas, 3 valgomieji šaukštai
- Petražolės
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Cukrus
Gaminimo instrukcija:
Nugarinė, nupjovus riebalus, išmušama kūjeliu, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių, apibarstoma pipirais, miltais ir apkepinama iš abiejų pusių gerai įkaitintuose riebaluose. Supjaustyti svogūnai pakepinami, pridedama supjaustyto kumpio, agurkėlių, ankštinių pipirų, įpilama pomidorų padažo, grietinės, sumaišytos su kapotomis petražolėmis, ir dar kiek pakaitinama. Nugarinė tiekiama apdėliota daržovėmis. Prie jos tinka virtos bulvės, šviežių daržovių salotos.
» Rašyti komentarą
» Komentarai