Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jautiena, „KITCHEN me“ brandinto steiko T-BONE su kaulu, 800 gramų
- Pipirai, grūdėti, 1 žiupsnelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Grietinėlė, 35%, 200 mililitrų
- Voveraitės, 300 vienetų
- Šalavijas, arba čiobrelių, 1 žiupsnelis
- Aliejus, arba sviesto, kepimui
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Mėsą apibarstykite pipirais ir druska.
Keptuvę stipriai įkaitinkite ir kepkite 3 - 8 min. Iškeptą mėsą suvyniokite į foliją ir palikite pabūti 5 min.
Padažui voveraites pakepinkite ant aliejaus arba sviesto.
Supilkite grietinėlę ir įdėkite šviežių šalavijų arba čiobrelių bei pagardinkite druska ir pipirais. Šalavijo nepadauginkite, tai itin stiprus prieskonis.
Pateikite su orkaitėje apkeptomis bulvėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai