Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu

Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jautiena, „KITCHEN me“ brandinto steiko T-BONE su kaulu, 800 gramų
  • Pipirai, grūdėti, 1 žiupsnelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Grietinėlė, 35%, 200 mililitrų
  • Voveraitės, 300 vienetų
  • Šalavijas, arba čiobrelių, 1 žiupsnelis
  • Aliejus, arba sviesto, kepimui
Gaminimo instrukcija:

Mėsą apibarstykite pipirais ir druska.
Keptuvę stipriai įkaitinkite ir kepkite 3 - 8 min. Iškeptą mėsą suvyniokite į foliją ir palikite pabūti 5 min.
Padažui voveraites pakepinkite ant aliejaus arba sviesto.
Supilkite grietinėlę ir įdėkite šviežių šalavijų arba čiobrelių bei pagardinkite druska ir pipirais. Šalavijo nepadauginkite, tai itin stiprus prieskonis.
Pateikite su orkaitėje apkeptomis bulvėmis.

Porcijų skaičius: 4
» Rašyti komentarą
» Komentarai