Jautienos nugarinės šašlykas

Jautienos nugarinės šašlykas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jautiena, nugarinė, 800 gramų
  • Taukai (kiaulių), tirpinti, 0.5 stiklinės
  • Svogūnai, 8 vienetai
  • Pomidorai, 4 vienetai
  • Kiaulienos lašiniai, 100 gramų
  • Grybai, virti, 8 vienetai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Ryžiai, 400 gramų
  • Marinatas (acto), 1.5 stiklinės
  • Pomidorų padažas, 80 gramų
Gaminimo instrukcija:

Išverdama biri ryžių košė. Į ją sudedami 4 supjaustyti pakepinti svogūnai, pomidorų padažas. Viskas maišoma, kaitinama, pagardinama prieskoniais ir sudedama į pusdubenį.

Mėsa supjaustoma 3X3 cm dydžio, 3 cm storio gabalėliais, apibarstoma pipirais, svogūno gabaliukais, užpilama marinatu, pasūdoma ir palaikoma 1-48 val. šaldytuve.

Pomidorai, 4 svogūnai ir virti grybai supjaustomi griežinėliais. Mėsa bei priedai pakaitomis maunami ant iešmo, apibarstomi maltais prieskoniais, miltais ir kepami orkaitėje ar ant laužo. Iškepusi mėsa sudedama ant ryžių. Valgyti tinka su raugintais agurkais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2009-05-28 20:40