Jautienos pjausnys garstyčių marinate
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jautiena, 1 gabalas
- Morkos, 2 vienetai
- Poras, arba svogūnas, 1 vienetas
- Salierai, stiebas, 40 gramų
- Petražolės
- Lauro lapai, 2 vienetai
- Pipirai, juodieji, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska
- Garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Mėsos gabalą virti garų puode apie valandą laiko (prieš virimą mėsą 1 val. marinuoti garstyčiose).
Tada sudėti supjaustytas morkas, porą, salierą ir petražoles bei troškinti 40 minučių.
Ant mėsos berti pipirų, druskos, sudėti lauro lapus.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai