Jautienos pjausnys garstyčių marinate

Jautienos pjausnys garstyčių marinate
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jautiena, 1 gabalas
  • Morkos, 2 vienetai
  • Poras, arba svogūnas, 1 vienetas
  • Salierai, stiebas, 40 gramų
  • Petražolės
  • Lauro lapai, 2 vienetai
  • Pipirai, juodieji, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska
  • Garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsos gabalą virti garų puode apie valandą laiko (prieš virimą mėsą 1 val. marinuoti garstyčiose).

  2. Tada sudėti supjaustytas morkas, porą, salierą ir petražoles bei troškinti 40 minučių.

  3. Ant mėsos berti pipirų, druskos, sudėti lauro lapus.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Inga
» Rašyti komentarą
» Komentarai