Jautienos salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jautiena, liesa, 400 gramų
- Bulvės, virtos, 400 gramų
- Vynas, baltas, 0.5 stiklinės
- Aliejus, 5 valgomieji šaukštai
- Pomidorai, 150 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Actas
- Petražolės
Gaminimo instrukcija:
Virta jautiena plonai supjaustoma, o bulvės, svogūnai ir pomidorai supjaustomi griežinėliais. Daržovės užpilamos vynu, suplaktu su actu, aliejumi, sultiniu ir prieskoniais bei palaikomos 1 valandą. Salotinėje daržovės sluoksniuojamos su mėsa, užpilamos tuo pačiu marinatu ir apibarstomos smulkiai supiaustytais petražolių lapeliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai